середа, 02 липня 2008 15:36

Гриценко назвав Москаля тупим і підозрює у нього психічну хворобу

Голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко 2 липня звернувся до Міністерства охорони здоров"я із проханням перевірити психічний стан депутата Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадія Москаля.

Про це Гриценко 2 червня повідомив журналістам.

З його слів, це звернення пов"язане з тим, що Москаль заявляв про можливе притягнення Гриценка до кримінальної відповідальності в 1980-1987 роках, посилаючись на відсутність записів у трудовій книжці Гриценка в цей період.

"Ви розумієте, що це марення, але оскільки це марення затяжне, я сьогодні підготував лист і звернувся до міністра охорони здоров"я для медичного огляду Москаля, якщо це буде потрібно, примусово", - заявив Гриценко.

Гриценко пояснив, що з 1980 по 1987 рік він працював інструктором зі спорту в колгоспі "Батьківщина" Ленінського району, що не може згадуватися в його трудовій книжці про роботу в державних органах.

"Москаль ще, напевно, я так думаю, у міру тупа людина і юрист, тому що у ті часи були дві форми трудових книжок, одна для заповнення в державних підприємствах, друга - для колгоспників", - заявив Гриценко.

На його думку, результати медичної експертизи потрібно оприлюднити в ЗМІ.

"Перебування народного депутата Москаля в громадських місцях стає небезпечним для жителів України", - заявив Гриценко.

Він повідомив, що не має наміру заперечувати в суді заяви Москаля про притягнення його до кримінальної відповідальності.

1 липня депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадій Москаль просив Міністерство внутрішніх справ перевірити інформацію про притягнення до кримінальної відповідальності голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка.

У своєму депутатському зверненні до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Москаль посилався на трудову книжку Гриценка, у якій відсутній запис про трудову діяльність із 1980 року по 1987 рік.

За інформацією Москаля, у цей період Гриценко міг відбувати покарання на території Росії за карний злочин.

18 червня Москаль заявив, що вважає політичною розправою відмову Ради Криму призначити виконуючого обов"язки начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму Миколу Іллічова начальником ГУ МВС у Криму, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко назвав Москаля тупим і підозрює у нього психічну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі