вівторок, 27 листопада 2007 08:24

Гриценко може зайняти місце Плюща

Міністр оборони Анатолій Гриценко є одним із можливих кандидатів на посаду секретаря Ради національної безпеки й оборони України.

Так вважає голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

Фесенко упевнений, що відставка Івана Плюща з посади секретаря РНБО може стати поштовхом для наступних кадрових рішень.

Однією з можливих кандидатур експерт назвав Гриценка. Фесенко при цьому підкреслив, що в нинішнього в.о. міністра оборони є досвід роботи й у Кабінеті Міністрів, а також у самому РНБО.

Крім того, Фесенко вважає, що Гриценко користується довірою. "Він - один із можливих кандидатів на посаду секретаря РНБО", - підкреслив експерт.

У свою чергу, керівник соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко не виключає, що посаду секретаря РНБО можуть зайняти як нинішній виконуючий обов"язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко, так і Юрій Луценко або Микола Катеринчук.

При цьому Небоженко підкреслив, що Плющ на посаді секретаря РНБО особливо не виявив себе. Небоженко вважає, що Плющ почуває себе, "як риба у воді у Верховній Раді, а РНБО - це не його", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко може зайняти місце Плюща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі