вівторок, 01 липня 2008 16:54

Гриценко: Дострокові вибори Ради нічого не змінять

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Анатолій Гриценко вважає безперспективним проводити позачергові парламентські вибори.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Столичні новини".

Гриценко переконаний, що позачергові вибори не зможуть у корені змінити ситуацію в Раді - у їх результаті може зменшитися представництво НУНС, Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко, можливо, трохи більше голосів наберуть Комуністична партія й Блок Литвина.

"Але що зміниться в корені? Нічого. Крім того, що "золота акція" буде вже не в однієї фракції, а в кількох, а це означає, що ще більше розшарування буде в парламенті, ще більше буде претензій до спікера й уряду", - говорить Гриценко.

Зараз, зазначає депутат, ні в кого в парламенті немає більшості, а переформатувати коаліцію можна тільки включивши в її склад депутатів всіх фракцій.

Експерти прогнозують проведення позачергових виборів Ради восени.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер блоку свого імені, не бачить жодних підстав для позачергових виборів Ради.

Голова фракції Партії регіонів у Раді Віктор Янукович вважає можливими варіантами вирішення кризи в Раді переформатування коаліції або позачергових виборів, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Дострокові вибори Ради нічого не змінять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі