четвер, 23 липня 2009 13:00

Грач звинуватив Денисову і бютівців в крадіжці 17,2 млн грн

Грач звинуватив Денисову і бютівців в крадіжці 17,2 млн грн

Народний депутат, лідер кримських комуністів Леонід Грач звернувся до Президента Віктора Ющенка з проханням узяти під особистий контроль кримінальну справу про привласнення бюджетних коштів народними депутатами від Блоку Юлії Тимошенко, повідомляє "Е-Крым".

У депутатському зверненні говориться, що Головне управління МВС в Криму порушило кримінальну справу за фактом привласнення 17,2 млн грн з коштів державного бюджету.

Постанова про порушення кримінальної справи "щодо факту порушення законодавства про бюджетну систему України і зловживання владою і службовим положенням" Грач також направив Президентові.

За даними нардепа, за розкраданням бюджетних коштів стоять народні депутати від БЮТ Андрій Сенченко, Сергій Веліжанський і міністр праці і соціальної політики України Людмила Денисова.

У зв"язку з цим Грач просить главу держави "дати доручення щодо проведення ретельного розслідування факту розкрадання державних коштів, узяти вирішення цієї справи під свій особистий контроль, вжити належні заходи відповідно до чинного законодавства України".

proUa
Зараз ви читаєте новину «Грач звинуватив Денисову і бютівців в крадіжці 17,2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі