вівторок, 12 серпня 2008 12:46

Грач ініціює імпічмент Ющенку, бо "він поглумився над українцями"

Депутат Верховної Ради від фракції Комуністичної партії Леонід Грач вимагає скликати позачергову сесію парламенту для здійснення процедури імпічменту по відношенню до Президента Віктора Ющенка.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Грача, текст якого мають Українські Новини.

Відповідно до повідомлення, Грач вимагає скликання позачергової сесії Ради у зв"язку з антиукраїнськими діями Ющенка.

Зі слів Грача, скликання позачергової сесії парламенту необхідне для захисту честі й гідності українського народу, над якими Ющенко поглумився, підтримавши Президента Грузії Михаїла Саакашвілі в його діях проти мирного населення Південної Осетії.

Грач заявив про невідкладну необхідність створення парламентської комісії для розслідування фактів поставок зброї й військової техніки в Грузію.

Як повідомляло агентство, Ющенко відвідає Тбілісі (Грузія) для зустрічей із владою 12 серпня.

Україна евакуювала із Грузії 141 українця.

У ніч із 7 на 8 серпня грузинські війська розпочали наступ на столицю Південної Осетії Цхінвалі після того, як влада Грузії обвинуватила сепаратистів з Південної Осетії в здійсненні ряду нападів на мирне населення й миротворчі підрозділи в декількох селах неподалік Цхінвалі.

Південна Осетія звернулася по допомогу до Росії, яка, у свою чергу, ввела в Південну Осетію свої війська й вчинила збройний опір військам Грузії.

Україна закликала Росію вивести свої війська із Грузії, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Грач ініціює імпічмент Ющенку, бо "він поглумився над українцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі