пʼятниця, 08 серпня 2008 16:16

Грач бачить в Криму південно-осетинський сценарій

Лідер комуністів Криму, народний депутат України Леонід Грач вважає, що в Криму може повторитися сценарій, подібний південно-осетинському.

Як повідомили у прес-службі Кримського республіканського комітету Компартії України, про це Грач заявив сьогодні в Сімферополі.

"Те, що відбулося в Південній Осетії, - це кривавий привіт від Михайла СаакашвіліВіктору Ющенку, і ми дуже стривожені, що Ющенко може наслідувати цьому прикладу, і піти шляхом розпалювання ворожнечі й пролиття крові в Криму", - сказав Грач.

"Біда, що сьогодні звалилася на голови в даному випадку і південно-осетинського, і російського народів, і народів всього Кавказу, має набатом прозвучати в Криму. Знаючи, який курс на втягування України в НАТО проводить Ющенко, кожний з нас має віддавати собі звіт, що повторення південно-осетинського горя уготоване натовцями і для Кримської автономії", - заявив Грач.

Він висловив переконання, що "Ющенко в осяжному майбутньому піде по стопах Саакашвілі і розв`яже війну в Криму". "І навіть якщо не буде Ющенка, але на його місце прийде такий самий проамериканський Президент, всі повинні знати тепер: нас у цьому разі чекає доля Південної Осетії", - сказав лідер комуністів Криму.

Він закликав до об`єднання "антинатовських зусиль", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Грач бачить в Криму південно-осетинський сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі