четвер, 29 січня 2009 19:34

ГПУ: Україна не крала російський газ

Генеральна прокуратура не встановила фактів розкрадання на території України газу російського походження. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції генпрокурор Олександр Медведько

Зокрема, за його словами, відповідну перевірку прокуратура здійснювала згідно із заявою президента Віктора Ющенка. "За результатами перевірки ми не встановили фактів розкрадання на території нашої держави газу російського походження. Було до нас звернення президента для організації перевірки фактів розкрадання. Ми її організували із залученням усіх правоохоронних і контролюючих органів", - сказав Олександр Медведько.

Генпрокурор також повідомив, що в ГПУ надійшло звернення народних депутатів про причетність президента та його родини до укладання газових угод. "Це не перший раз звучать такі висловлювання. Я хочу проінформувати, що таких фактів немає. Ми провели всі необхідні перевірки", - сказав він.

Олександр Медведько зазначив також, що Генпрокуратура в даний час займається перевірками "можливої зацікавленості прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в газових угодах". За його словами, у першій декаді лютого ГПУ отримає результати цієї перевірки, повідомляють Подробности.
Зараз ви читаєте новину «ГПУ: Україна не крала російський газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі