четвер, 24 червня 2021 16:31

"Горіти вам в аду" - в "Голосі" почали проклинати один одного

"Горіти вам в аду" - в "Голосі" почали проклинати один одного
Партію зливають під конкретні інтереси, заявила Устінова. Фото: @GolosZmin

У партії "Голос" опоненти почали проклинати один одного. Гнівний допис на адресу голови партії Кіри Рудик опублікувала у Facebook народна депутатка Олександра Устінова.

Устінова заявила, що партійний осередок в Харкові "злили під людину" міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"На днях змінили керівника харківського обласного осередку. Ним став менеджер місцевого бізнесмена Всеволода Кожемяко, радника Авакова.

Аваков на виборах в Харкові підтримує Ігоря Терехова і їм потрібна квота "Голосу", тому що саме представник від "Голосу" очолює міську виборчу комісію.

Горіти вам в аду Інна Совсун, Кіра Рудик за все те, що ви робите, дріб'язкові торгаші без жодних цінностей і принципів", - написала депутатка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виштовхнули Притулу, коаліція зі "слугами": нардеп розповів про розкол у "Голосі"

Раніше п'ятеро народних депутатів "Голосу", зокрема Кіра Рудик і голова фракції Ярослав Железняк, проголосували за внесення до порядку денного засідання Верховної Ради законопроєктів "Слуги народу", що відтерміновують норму про українську мову в кіновиробництві.

16 червня 10 нардепів із фракції оголосили про створення окремого об'єднання "Справедливість" і висловили недовіру Железняку.

У "Голос" опублікували заяву, що партія переживає непростий час і анонсували з'їзд.

Зараз ви читаєте новину «"Горіти вам в аду" - в "Голосі" почали проклинати один одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі