понеділок, 05 травня 2008 17:04

Горбулін витанцьовував із Герман на дні народженні у Волкова (ФОТО)
8

"Регіоналка" Ганна Герман і екс-секретар РНБО Володимир Горбулін зійшлися у танці
Екс-губернатор Сумщини Володимир Щербань
Екс-голова СБУ Ігор Смєшко
Литвин вручив Волковим рушник й ікону
Кузьмук на 100-річчя Волкових приніс їм книжечку "Життя тварин у ілюстраціях" 1908-го року

Першотравневі свята для політика Олександра Волкова носили подвійну святковість. Окрім днів під лозунгами "мир, труд, май" або "мир, дружба, жвачка", політик закотив ювілейний банкет.

1-го травня Волков і його дружина Майя святкували сторіччя на двох. Йому виповнилося 60, а його жінці - 40. Не зупинило від святкувань пару і те, що Майя от-от має народити.

"Найголовніший подарунок у мене попереду - який мені готує дружина Майя. Залишилося буквально два-три тижні, і вона обіцяла подарувати мені сина. Це те, до чого я прагнув усі 60 років. Ну, насправді не шістдесят, а років із дванадцять я почав про це замислюватися", - поділився з УНІАН ювіляр.

Привітати Волкова з днем народження прийшли екс-міністр закордонних справ Анатолій Зленко, екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин, регіоналка Ганна Герман, екс-віце-спікер Адам Мартинюк, екс-міністр оборони Олександр Кузьмук, екс-секретар РНБО Володимир Горбулін, прокурор Київської області Юрій Гайсинський, регіонал і акордеоніст Ян Табачник з дружиною-співачкою, екс-голова СБУ Ігор Смєшко.

Самі Волкови обмінялися подарунковими годинниками. "Ми в родині дуже любимо годинники", - пояснила Майя. І справді, у Волкової на руці виблискував новенький годинник з білого золота, обрамлений діамантами.

За матеріалами: УНІАН, TabloID.
Зараз ви читаєте новину «Горбулін витанцьовував із Герман на дні народженні у Волкова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі