Ексклюзиви
пʼятниця, 30 травня 2008 15:11

Горбаль залишається в Раді

Народний депутат України від Партії регіонів Василь Горбаль, який очолював список ПР на виборах до Київради, ухвалив рішення залишитися парламентарієм.

"Я ухвалив рішення залишитися в Раді. Але фракція ПР у Київраді буде посилена тими депутатами, які працювали там до виборів. ПР хоче змінити якісно фракцію в Київраді, щоб підсилити її юристами, людьми, які працювали депутатами районних рад", – сказав він.

Також Василь Горбаль повідомив, що головою фракції ПР залишиться Олексій Омельяненко.

За словами політика, й інші народні депутати від ПР, які балотувалися на виборах до Київради, "написали заяви, що вони залишаються в Раді".

Нагадаємо, депутат від ПР Василь Горбаль балотувався в мери і очолював першу п"ятірку Партії регіонів на виборах до Київради, які пройшли 25 травня.

До першої п"ятірки кандидатів у депутати до Київради від ПР входили народні депутати України Василь Горбаль, Дмитро Табачник, Інна Богословська, настоятель Києво-печерської Лаври владика Павло, керівник Театру російської драми Михайло Резникович.

Під час виборчої кампанії Василь Горбаль не виключав, що відмовиться від свого депутатського мандата в парламенті і залишиться працювати в Київраді. Він говорив, що все залежатиме від остаточного складу депутатського корпусу Київради.

"Подивимося на склад. Якщо Юлія Володимирівна залишиться в Київраді, я теж залишуся", – заявляв Горбаль.

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль залишається в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути