середа, 25 серпня 2010 20:06

Горбаль використовує свої повноваження як засіб для піару - політолог

Горбаль використовує свої повноваження як засіб для піару - політолог

Глава Львівської облдержадміністрації Василь Горбаль використовує свої повноваження як засіб для піару.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Анатолій Романюк, коментуючи лазерне шоу до Дня Незалежності у Львові.

Найбільші заходи до свята у місті проходили за підтримки Горбаля. Під час шоу прізвище губернатора озвучували три рази. У кінці лазерними променями "Василь Горбаль" висвітлили на фасаді Оперного театру.

"У нас усі державні справи робляться "під патронатом" - то президента, то "за сприяння" прем'єр-міністра", - зазначив Романюк.

За його словами, за останні 5-7 років політика набула персоналізації.

"Голосувати закликають не за політичну силу, а за певну особу. Колишній губернатор Львівщини Петро Олійник проводив День Шахтаря під своїм патронатом, Горбаль – День Незалежності. Це не є правильно. Організовувати державні свята на місцях – прямий обов'язок облдержадміністрації", - наголосив Романюк.

Політолог підкреслив, що "владу вибирає народ, вона отримує низку повноважень і має звітувати".

"У нас такі повноваження використовують як засіб піару. Так привертається увага до політичної сили, яка очолює обласну адміністрацію. Це робиться і з розрахунку нагадати про себе напередодні парламентських виборів", - додав експерт.

Як відомо, лазерне шоу перед Оперним проводилося у місті не вперше. Його запровадили задовго до каденції нинішнього губернатора у 2006 році до Дня міста. Цього разу з'їхалися фото-художники з кількох країн.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль використовує свої повноваження як засіб для піару - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі