вівторок, 22 лютого 2011 11:02

Горбачов: "У Януковича прослизають антиросійські висловлювання"

Горбачов: "У Януковича прослизають антиросійські висловлювання"

У президента Віктора Януковича проскакують антиросійські заяви.

Про це в інтерв'ю газеті Сегодня сказав останній генсек СРСР Михайло Горбачов, коментуючи політичну ситуацію в Україні.

"В українців справа хоч іноді і доходить до бійки, але вони прихильники демократії. Мене у вас стільки всього цікавить! Скажімо, у Януковича прослизають антиросійські висловлювання. Ви не звертаєте на них уваги? Ми звертаємо, ми чутливі. У нас стільки сімей, як моя: Раїса - українка, мати - українка. Все-таки ми споріднений народ", - наголосив він.

Горбачов також вважає доцільним створити єдиний економічний простір.

"Ось зараз ви вийшли на те, що у вас держава. Я за те, щоб не чіпали державу. Але я розраховую, що буде єдиний економічний простір. Що таке економічний простір трьох слов'янських країн і Казахстану - це 80% потенціалу СРСР. Зараз так важливо мати цю вагу. Що, ми чи ви збираємося воювати? Ні! Не знайдеться таких покидьків. Все говорить про те, що у вас масив кадрів - вибирайте, вибирайте", - додав екс-генсек СРСР.

Раніше Янукович заявляв, що Україна і Росія працюють над новим стратегічним договором. За його словами, між двома країнами є взаєморозуміння з гуманітарних та соціальних аспектів.

Зараз ви читаєте новину «Горбачов: "У Януковича прослизають антиросійські висловлювання"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі