середа, 14 листопада 2007 08:03

Голуби Ківалова не бояться, а шиншила втекла (ФОТО)
8

Виявляється екс-глава ЦВК Сергій Ківалов, як і прем"єр Янукович, розводить вдома голубів.
 
"У мене багато тварин. Наприклад, німецьку вівчарку мені подарував приятель, кота я купив на базарі. Ще у нас є голуби. У років шість-сім намагався розводити їх, але батьки заборонили. А два роки тому приятель з Одеси, відомий голуб"ятник, подарував мені пару птахів. Я їм побудував голубник, і вони почали активно розмножуватися. Зараз у нас вже 18 голубів. Таке враження, що вони щомісяця несуть яйця. Приїжджаю додому - знову маленькі голуби. Приятель мені допомагає за ними наглядати. Дружина спочатку не дуже хотіла, але зараз і вона, і онук їх дуже люблять. Ми захопилися голубами".

"Також у нас жила шиншила, але, на жаль, втекла. Це спритна тварина. Ми узяли її на дачу, ось вона і втекла. Папугу я купив онукові, але він в школу ходить в Києві, тому рідко приїжджає. Виходить - самі собі подарували. Мене тварини не обтяжують, навпаки - я їх люблю побалувати. Коли був дитиною, у нас вдома завжди були собаки і коти - хтось дарував, сусіди пропонували. Особливо запам"ятався пес Цезар, чорна німецька вівчарка. Він у нас прожив 12 років. Дивний був, умів з пірсу стрибати і пірнати. Я кидав порожнє відро у воду, він пірнав і діставав його. Ця був унікальний собака", повідомляє VIP-UA.

Фото з сімейного архіву Сергія Кивалова.

Зараз ви читаєте новину «Голуби Ківалова не бояться, а шиншила втекла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі