вівторок, 03 серпня 2021 19:48

Головнокомандувач ЗСУ пояснив заборону посадовцям відвідувати зону ООС

Головнокомандувач ЗСУ пояснив заборону посадовцям відвідувати зону ООС
Заборона діятиме до 10 днів. Фото: 24 канал

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний заявив, що тимчасово заборонив посадовцям і парламентарям відвідувати зони Операції Об'єднаних сил у зв'язку з процесом прийому-передачі посади командувача ООС. Про це написав у Facebook.

За його словами, заборона діятиме до 10 днів.

"Цей процес має відбутися у спокійній робочій обстановці для забезпечення безперебійного виконання завдань з оборони держави. Сподіваюся на розуміння політиків та посадовців", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День захисника України перейменували - Зеленський підписав закон

3 серпня Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заборонив візити високопосадовців в зону ООС. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков скасував поїздку до зони проведення операції Об'єднаних сил, заплановану на 3 серпня. Планував ознайомлення з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення ООС. А також спілкування з місцевими жителями й військовослужбовцями української армії.

27 липня президент Володимир Зеленський звільнив Руслана Хомчака з посади головнокомандувача ЗСУ. На його місце призначив Валерія Залужного.

Зараз ви читаєте новину «Головнокомандувач ЗСУ пояснив заборону посадовцям відвідувати зону ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі