четвер, 05 квітня 2012 10:23

Головний санлікар РФ назвав Ляшка нездоровим: "Це медичний випадок"

Головний санлікар РФ назвав Ляшка нездоровим: "Це медичний випадок"
Фото: www.facebook.com

Керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Онищенко заявив, що він готовий з медичних позицій оцінити витівку українського депутата Олега Ляшка, який зірвав прес-конференцію голови Росспоживнагляду в Києві.

"Моє ставлення - професійне. Це медичний випадок", - сказав він.

"Звертаюся до тих, хто зрежисирував цю ситуацію: негуманно використовувати нездоров'я людини в таких цілях. Це вдвічі жорстоко, двічі негуманно", - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок народний депутат Олег Ляшко увірвався на прес-конференцію Онищенко в Києві, перервавши тим самим захід. Депутат, який був на заході із пакетами з українським сиром і ковбасою, запропонував Онищенко спробувати їх. Керівник Росспоживнагляду, обурившись поведінкою депутата, покинув зал, де проводилася прес-конференція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онищенко в Україні нагрубив журналістці, а Ляшко нагадав йому про коріння

"Для більшої переконливості на майбутнє раджу провести короткий курс в якомусь театральному училищі, тим більше що Україна завжди відрізнялася високим рівнем підготовки акторів трагікомічного жанру", - сказав Онищенко про інцидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров обурився тим, що російський санлікар сказав на його адресу

"Раджу залучати для цих цілей здорових людей, які володіють акторським талантом. Раджу провести для них невеличкий курс сценічної майстерності в одному з театральних училищ. України, яка завжди відрізнялася визнаними школами в цій сфері", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Головний санлікар РФ назвав Ляшка нездоровим: "Це медичний випадок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

80

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі