четвер, 03 квітня 2008 20:21

Головне за четвер, 3 квітня

Головне за четвер, 3 квітня
Ющенко: Результат самміту НАТО у Бухаресті перевершив наші сподівання
Усі країни НАТО погодилися, що в майбутньому Україна і Грузія будуть прийняті до Альянсу.

ЄС прийме Україну і без НАТО
Голова представництва Європейської комісії в Україні Ієн Боуг не виключає, що Україна може стати членом Європейського Союзу не набувши членства у НАТО.

Ющенко знову звільнив Станік з посади судді КС
Президент України Віктор Ющенко підписав указ про скасування указу про призначення судді Конституційного суду України Сюзанни Станік.

Росія прокоментувала відмову НАТО в ПДЧ Україні
Постпред Росії при НАТО Дмитро Рогозін вважає логічним рішення саміту НАТО не приєднувати Україну і Грузію до Плану дій з членства в НАТО (ПДЧ).

Клюєв підтвердив, що Табачника висунуть в мери Києва від ПР
Депутат Дмитро Табачник буде висунутий кандидатом в мери Києва від Партії регіонів.

МВФ дав прогноз інфляції в Україні
Згідно з прогнозом Міжнародного валютного фонду інфляція в Україні у грудні цього року складе 17% у порівнянні з 2007 роком.

Хорватію і Албанію приймають до НАТО
Хорватія і Албанія стануть членами НАТО. Консенсусу з цього питання лідери держав Альянсу досягли в ході неформальних переговорів, повідомив офіційний представник НАТО Джеймс Аппатурай.

Росія відповість Україні військовими заходами
Запрошення України і Грузії в НАТО змусить Росію вжити заходи у відповідь при військовому плануванні, заявив "Інтерфаксу" джерело в Кремлі.

У "Реала" несподівано виникли серйозні фінансові проблеми
Один з самих процвітаючих футбольних клубів світу мадридський "Реал" має фінансові проблеми, що змусило його керівництво ввести заходи економії і звернутися до банку "Каїкса" за кредитом в 30 мільйонів євро.

Федоришин став триразовим чемпіоном Європи з вільної боротьби
Василь Федоришин зайняв перше місце на чемпіонаті Європи і в якійсь мірі реабілітувався за свій невдалий виступ на чемпіонаті світу.

Зараз ви читаєте новину «Головне за четвер, 3 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі