четвер, 27 вересня 2007 15:25

Голова ВО "Молодь - надія України" просить політичного притулку в США

Голова всеукраїнського молодіжного об"єднання "Молодь - надія України" Вадим Гладчук звернувся до Посольства США з проханням надати йому політичний притулок.

Гладчук зазначив, що йому постійно надходять погрози. "Я не виключаю, що мені завтра можуть підкинути наркотики, зброю, вибухівку чи ще щось, тому що при владі у нас зараз знаходиться "тендерна мафія"", - сказав Гладчук.

Він вважає, що США нададуть йому притулок, і він звідти зможе "вести й надалі розслідування про розкрадання державних коштів у сфері державних закупівель".

За словами Гладчука, усі матеріали, які можуть бути доказами погроз на його адресу, передані до посольств всіх країни Європи, а також у офіс ОБСЄ.

Гладчук переконаний, що йому погрожують через розміщення в інтернет-виданні sprotuv.org інформації про зловживання у сфері держзакупівель, а також через організацію та проведення публічних заходів проти цих зловживань.

Також Гладчук спростував інформацію про те, що він є віце-президентом Тендерної палати.

1 серпня біля офісу Тендерної палати Гладчук був затриманий, за його словами, під час пікетування активістами організації ТПУ на знак протесту проти порушень законодавства про державні закупівлі, які, на думку організації, мають місце з боку палати. Гладчук повідомив, що його затримано за підозрою в організації пограбування.

Гладчук неодноразово виступав із звинуваченнями на адресу ТПУ, в яких указував на лобіювання громадською організацією корупційних схем у сфері держзакупівель, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Голова ВО "Молодь - надія України" просить політичного притулку в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі