вівторок, 10 вересня 2019 11:57

Голова Верховного суду розповіла, як зміна влади вплинула на її роботу

Голова Верховного суду розповіла, як зміна влади вплинула на її роботу
Верховний суд працює у звичайному режимі. ФОТО: Укрінформ

Після президентських і парламентських виборів Верховний суд працює у звичайному режимі. Новизною в судовій системі стали деякі процеси реформування, запущені Офісом президента.

Так вплив зміни влади на свою роботу в інтерв'ю LB.ua прокоментувала голова Верховного суду Валентина Данішевська.

Зеленський своїм указом створив Комісію з питань правової реформи.

"Усередині Верховного суду ми також створили відповідну робочу групу, де узгоджуємо пропозиції та подаємо їх головам робочих груп, які працюють у межах комісії. Робоча група Верховного суду збирається щоп'ятниці. Минулого тижня надіслали пану Оніщуку (голова робочої групи з питань розвитку законодавства про організацію судової влади та здійснення правосуддя. – Gazeta.ua) пропозиції щодо вдосконалення роботи Великої палати", — сказала Данішевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зменшити кількість суддів: у Верховному суді прокоментували ініціативу Зеленського

Новий Верховний суд почав роботу 15 грудня 2017-го. До його складу входить: Велика палата, Касаційний адміністративний суд, Касаційний господарський суд, Касаційний кримінальний суд, Касаційний цивільний суд.

Зараз ви читаєте новину «Голова Верховного суду розповіла, як зміна влади вплинула на її роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі