пʼятниця, 22 жовтня 2021 22:03

Голова ТСК Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки про допит у справі "вагнерівців"

Голова ТСК Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки про допит у справі "вагнерівців"
Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки. Фото: sluga-narodu.com

Народна депутатка від "Слуги народу", голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, яка розглядає справу "вагнерівців", Мар'яна Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки телеканалу "Прямий" Анни Дзьоби з приводу зриву спецоперації із затримання бойовиків ПВК "Вагнера".

Сталося це на брифінгу в комітетах ВР, пише "Цензор.НЕТ".

Журналістка вдруге поставила запитання, яке Безугла лишила без відповіді: чи будуть допитані на ТСК всі учасники наради у президента 24 липня торік, де обговорювалася спецоперація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко не збирався віддавати вагнерівців Україні - ЗМІ

"Ви вже ставили питання, при всій повазі. Ви вже ставили кілька запитань", - відповіла нардепка.

На заперечення Дзьоби про те, що журналіст може ставити будь-яку кількість запитань, голова комісії заявила: "Давайте все-таки проводити брифінг у рамках інтелектуального розподілу".

Присутні журналісти підтвердили, що не проти того, щоб колега з "Прямого" ставила свої запитання. На що Безугла відповіла, що буде зачитувати запитання, які їй передали активісти, і показала кілька аркушів А4 формату. Представники преси обурилися з цього приводу, заявивши, що це не їхні запитання.

"Панове, є питання? Спасибі", - сказала голова ТСК, ігноруючи слова Дзьоби, яка продовжувала запитувати про зрив спецоперації.

29 липня білоруські правоохоронці затримали 33 "вагнерівці" у санаторії під Мінськом. 14 серпня стало відомо, що їх видали Москві.

ЗМІ повідомляли, що українські спецслужби готували масштабну операцію із затримання групи бойовиків ПВК Вагнера, для чого виманили їх у Білорусь. Однак, за даними ЗМІ, операція зірвалася після того, як силовики доповіли Офіса президента.

Президент Володимир Зеленський відкинув причетність глави Офіса президента Андрія Єрмака до зриву так званої операції по захопленню "вагнерівців".

Зараз ви читаєте новину «Голова ТСК Безугла відмовилася відповідати на запитання журналістки про допит у справі "вагнерівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі