понеділок, 28 січня 2008 17:02

Голова "Нафтогазу": "Брат Ющенка не має бізнесу у газовій галузі"

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Олег Дубина заявляє про відсутність у Президента Віктора Ющенка і його родини бізнесу в газовій галузі.

Про це сказано в заяві Дубини.

"Зі свого боку, повинен заявити, що на сьогодні, як голова НАК "Нафтогаз України", я не маю жодного документально підтвердженого факту щодо причетності Президента України або афілійованих осіб і структур до питання поставок газу в Україну або бізнес у газовій сфері", - сказано в заяві.

Дубина зазначає, що на сьогодні ситуація навколо газової галузі є занадто політизованою і на тлі існуючої безгосподарності певні політичні сили й колишні керівники нафтогазового комплексу намагаються прикрити власні помилки сенсаційними політичними заявами, які межують із відвертою провокацією.

Раніше окремі, в основному електронні, ЗМІ повідомляли, що брат Президента Петро Ющенко має відношення до поставок газу в Україну, а зокрема до спільного підприємства "Укргаз-Енерго".

Повідомлялося, що Петро Ющенко є власником компанії Petrogas, яка нібито займається відмиванням грошей при співпраці зі СП.

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко неодноразово заявляла про намір виключити посередників зі схеми поставок газу в Україну, пишуть Українські новини.


.

Зараз ви читаєте новину «Голова "Нафтогазу": "Брат Ющенка не має бізнесу у газовій галузі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі