пʼятниця, 04 липня 2008 08:25

Голова Донецької НСНУ: "У партії процвітають кумівство і підлість"

Голова Донецької НСНУ: "У партії процвітають кумівство і підлість"
Голова Донецької обласної організації партії Народний Союз Наша Україна Антон Клименко заявив про свою відставку і вихід з партії, звинувативши її в авторитарних тенденціях.

У телефонному інтерв"ю він назвав причину своєї відставки.

"У партії існують авторитарні тенденції, і амбіції іноді перемагають здоровий глузд, процвітають кумівство і підлість", - сказав Клименко.

Він зазначив, що йому "боляче покидати цей політичний проект", якому віддано багато сил і часу.

Говорячи про свої подальші плани, Клименко сказав, що "житиме, як людина, працюватиме на благо Батьківщини, займатиметься бізнесом і виробництвом".

"Ні, у жодних політичних проектах я найближчим часом брати участь не збираюся", - наголосив він.

Клименко повідомив, що "Наша Україна" для нього була третім політичним проектом, оскільки раніше він був членом партій "Громада" та "Яблуко". Крім того, не будучи членом Соціалістичної партії, він свого часу очолював обласний передвиборний штаб Олександра Мороза, тому що бачив у ньому "єдиного на той момент суперника Кучми у президентських перегонах".

"Своїх переконань і ідеологій я ніколи не змінював, це завжди були партії правого спрямування, і це завжди була послідовна позиція, яка полягала в боротьбі з режимом Кучми, - пояснив Клименко. - Змінювалися найяскравіші рупори тих чи інших ідей, які я відстоював, але моя ідеологічна та політична позиція завжди була послідовною".

Як повідомлялося, народний депутат блоку Наша Україна-Народна самооборона, голова Народного Руху України Борис Тарасюк заявляє, що за відмову вступати у партію Єдиний Центр на членів партії НСНУ та НРУ чиниться адміністративний тиск і погрози звільнення з роботи.

За матеріалами УНІАН, Остров.

Зараз ви читаєте новину «Голова Донецької НСНУ: "У партії процвітають кумівство і підлість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі