вівторок, 29 листопада 2011 12:45

Голодуючі чорнобильці перекрили рух центром Донецька

Голодуючі чорнобильці перекрили рух центром Донецька

Голодуючі чорнобильці перекрили рух транспорту по вулиці Університетській у центрі Донецька.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

До них приєдналися афганці, радянські офіцери, діти війни, представники донецьких і іногородніх громадських організацій, у тому числі з Києва, Львова, Запоріжжя, Одеси та Луганська. Усього в ході беруть участь більше тисячі людей.

Мітингувальники несуть труну і вінки з написами, адресованими владі.

Пізніше люди досягли вулиці Артема, також блокувавши рух приватного та громадського транспорту по ній. В результаті була утворена автомобільна пробка довжиною в кілька кілометрів. Зараз мітингувальники рухаються в бік мерії або адміністрації.

ФОТОРЕПОРТАЖ: День Свободи на Майдані: співали гімн, слухали музику, билися з міліцією

Міліція спостерігає за подіями, але не втручається. Водії в пробці не висловлюють незадоволення, деякі підтримують учасників маніфестації.

Перед цим відбувся мітинг-реквієм за загиблим Геннадієм Конопльовим. Усі виступаючі проголошували антиурядові гасла, висловлюючи також невдоволення політикою президента. Вимагали передати владу народу.

Зазначимо, що сьогодні о 14.00 розпочнуться похорони у місті Родинське, де жив Конопльов.

За нашою інформацією сім'я загиблого прийняла допомогу місцевої влади, яка взяла на себе всі витрати. Похорони пройдуть без участі друзів загиблого - вони беруть участь у ході в центрі Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Голодуючі чорнобильці перекрили рух центром Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі