понеділок, 11 жовтня 2010 21:50

Голодні бютівці не прислухались до вмовлянь Тимошенко (ФОТО)
22

Сьогодні лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко прийшла під стіни ЦВК закликати членів Київської та Львівської обласних організацій партії припинити акцію голодування, котра триває вже сьомий день.

Тут встановлений намет, а також розвішані плакати: "Клони - ні", "Зупинимо атаку клонів", "Бондарєв - наш голова". На великому ватмані написано: "Голодування-день 7. Вимагаємо від влади припинити терор проти єдиної опозиційної сили - партії "Бактьківщина", перестати втручатися в діяльність партії, скасувати реєстрацію кандидатів від клонів "Батьківщини".

Тимошенко не вдалося вмовити мітингувальників припинити голодування.

"Вони відмовляються. Ми будемо намагатися робити все, щоб ними опікувалися лікарі, щоб їх підтримувати. Але поки мені не вдалося їх умовити припинити голодування. Я навіть заходила в їхній намет, щоб переконати, що і нам, і їхнім родинам, і людям потрібне життя таких мужніх бійців", - зазначила Тимошенко.

Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Голодні бютівці не прислухались до вмовлянь Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі