середа, 06 липня 2022 21:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Головні новини дня: Генштаб скасував дозволи, Новинський відмовився від мандата

Головні новини дня: Генштаб скасував дозволи, Новинський відмовився від мандата
Вадим Новинський тричі потрапляв у Верховну Раду. Фото: Facebook-сторінка

Gazeta.ua нагадує про події середи, 6 липня.

Порядок надання дозволу громадянам України, які перебувають на військовому обліку у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, на виїзд за межі місця проживання (місця перебування) скасували, повідомив головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний.

Президент Володимир Зеленський не має непорозумінь із головнокомандувачем ЗСУ.

Українські захисники відбили наступ російських окупантів на напрямку Довгеньке (село на Харківщині) – Мазанівка (село на Донеччині). Також воїни зупинили наступи ворога на напрямках Миронівка – Луганське і Гольмівський – Новолуганське на Донеччині, змусили окупантів відійти.

Позафракційний народний депутат, колишній "регіонал" Вадим Новинський складає депутатський мандат і йде з політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працює Верховна Рада в умовах воєнного стану: факти, цифри, рекорди

Правоохоронці передали ЗСУ гелікоптер і літак, якими користувалася родина підозрюваного у державній зраді й сприянні діяльності терористичної організації народного депутата від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука.

Заступника голови Харківської обласної ради Богдана Мальованого з ОПЗЖ відсторонили від посади. У нього виявили паспорт громадянина РФ.

Європейська комісія готує законодавчу базу для передачі заморожених російських активів та активів бізнесменів із Російської Федерації на відновлення України.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: Генштаб скасував дозволи, Новинський відмовився від мандата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі