субота, 23 серпня 2008 18:13

Глави іноземних держав надсилають привітання Ющенку

На адресу президента України Віктора Ющенка поступають привітання з нагоди 17 річниці Незалежності України. Про це повідомляє прес-служба глави держави. У привітанні президента США Джорджа Буша зокрема повідомляється, що "за останні роки Україна досягла вражаючого прогресу і продовжує укріплювати демократичні інститути та верховенство права". Президент Дж.Буш передав "від імені всіх американців найтепліші побажання процвітання та миру всьому українському народу".

У поздоровленні президента Росії Дмитра Медведєва сказано, що "наші держави об"єднують багатовікові духовно культурні та історичні зв"язки". Президент Медведєв побажав народу України "стабільності, благополуччя та процвітання".

Президент ФРН Горст Келер в своєму привітанні побажав українському народу "процвітаючого майбутнього в мирі та свободі", підкресливши, що "Німеччина і надалі активно підтримуватиме Україну в здійсненні її реформ".

Президента також привітали голова Верховної ради Арсеній Яценюк, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, народні депутати України, керівники органів центральної та місцевої влади, установ, підприємств та організацій, представники громадських та політичних організацій, ділових кіл, релігійних суспільств та окремі громадяни.

Зараз ви читаєте новину «Глави іноземних держав надсилають привітання Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі