неділя, 25 серпня 2013 14:50

Глава ЦВК носить на руці свою дворічну зарплатню

Голова ЦВК Михайло Охендовський носить годинник вартістю від 50 до 60 тисяч доларів, пише на своїй сторінці в Facebook фотограф Влад Содель, який сфотографував Охендовського під час урочистостей з нагоди Дня незалежності.

На руці нещодавно обраного голови ЦВК видно годинник німецької марки A. Lange & Sohne (модель Lange 1. Time Zone).

"І навіть якщо це модель не платинова, а з білого золота, то ці години все одно коштують удвічі дорожче, ніж річна зарплата глави ЦВК. Але й Охендовського головою призначено лише півтора місяці тому", - зазначив фотограф.

Автор: Фото: Влад Содель
 

"Не знаю, яка річна зарплата у рядового члена ЦВК, яким працював останні роки Михайло, але щось мені підказує, що не могла людина кілька років працювати тільки на один годинник", - вважає фотограф.

Михайло Охендовський був обраний головою ЦВК 6 липня. Він був призначений членом ЦВК у 2007 році за квотою Партії регіонів.

Раніше Верховна Рада звільнила Володимира Шаповала, який займав посаду голови ЦВК з 2007 року, у зв'язку з досягненням 65-річного віку.

Зараз ви читаєте новину «Глава ЦВК носить на руці свою дворічну зарплатню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі