середа, 02 травня 2007 14:05

Глава ЦВК: 312 млн грн необхідно на дострокові парламентські вибори

Голова Центральної виборчої комісії України Ярослав Давидович повідомив, що він своєчасно подав усі необхідні документи у відповідні органи влади для фінансування дострокових парламентських виборів на загальну суму 312 млн грн.

- Я своєчасно у всі державні інститути - в Міністерство фінансів, Кабінет міністрів, бюджетний комітет Верховної Ради, СНБО подав документи з розрахунку 312 млн, а не 340 млн грн, виходячи з необхідності в засобах для проведення виборчого процесу, - повідомив Давидович в прямому ефірі "5 каналу" в середу.

- І на цьому моя функція виконана - тепер за ними слово. Як вони вчинять - їх право, вони такі ж державні чиновники високого рангу, як і я, я за них не відповідаю, - додав він. Давидович також заявив, що "у всякому випадку, виборчий процес зрушився з місця".

Раніше голова ЦВК заявляв, що на проведення дострокових виборів, які планувалися на 27 травня, необхідно 340 млн грн, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Глава ЦВК: 312 млн грн необхідно на дострокові парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі