пʼятниця, 18 жовтня 2019 15:33

Гладковському оголосили про підозру

Гладковському оголосили про підозру
Гладковського підозрюють у скоєнні злочину. Фото: tsn.ua

Олегу Гладковському, який донедавна займав пост першого заступника секретаря Ради Національної безпеки та оборони, повідомили про підозру.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура в Facebook.

Слідчі встановили, що Гладковський скористався службовим становищем за допомогою власної компанії ПАТ "Автомобільна компанія "Богдан Моторс".

Він додав вантажівки своєї компанії та дочірнього підприємства до державного оборонного замовлення та придбав їх коштами державного бюджету за завищеними цінами.

Це принесло збитки у розмірі 10,62 млн грн.

Окрім цього, Гладковський не вніс у декларацію доходи дружини, а саме $164,5 тис. за здачу в оренду елітної нерухомості у центрі столиці у 2016-2018-х.

Як вказав генпрокурор, Олег Гладковський підозрюється у порушенні антикорупційного законодавства, неправдивого декларування та порушенні законодавства під час здійснення тендерних закупівель, використанні службового становища, щоб впливати на результати цих тендерних закупівель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма Гладковського отримала 16 млн за таємними угодами з армією

Адвокат колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого вчора затримали в аеропорту, Руслан Волинець дав брифінг у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Гладковському оголосили про підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі