середа, 29 жовтня 2008 15:32

Герман зраділа, що Тимошенко взяла на себе відповідальність за план Ющенка

Заступник керівника фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що президентські антикризові заходи, прийняті сьогодні в парламенті, призведуть до поглиблення економічної кризи і зниження рівня життя громадян.

Про це Герман заявила сьогодні журналістам у Верховній Раді.

"Ми дуже раді, що влада взяла на себе спільну відповідальність за той план виходу з економічної кризи, який запропонував Президент", - сказала Герман.

За її словами, Партія регіонів вважає цей план "шкідливим, неправильним, таким, що приведе до ще гіршої ситуації в економіці і ще більшого погіршення життя в країні".

Герман нагадала, що сьогодні прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко публічно заявила в парламенті про те, що Кабінет міністрів, БЮТ і вона особисто беруть на себе відповідальність за виконання антикризових заходів, запропонованих Президентом України Віктором Ющенком.

Сьогодні, 29 жовтня, Верховна Рада прийняла в першому читанні внесений Президентом України законопроект "Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи і про внесення змін до деяких законодавчих актів України".

"За" проголосували 248 народних депутатів із 447, зареєстрованих у сесійному залі.

Прийняття законопроекту підтримали 156 депутатів від БЮТ, 72 - від НУ-НС, 18 - від Блоку Литвина і двоє депутатів від Партії регіонів. Фракція КПУ не дала за цей законопроект жодного голосу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Герман зраділа, що Тимошенко взяла на себе відповідальність за план Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі