вівторок, 24 червня 2008 11:12

Герман згадала, як Тимошенко захистила її від провокацій

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман закликає припинити брудні інсинуації навколо дітей Юлії Тимошенко. Про це говориться у її заяві.

Герман закликає політиків схаменутися, не втрачати гідності. "Виступити з таким закликом спонукала мене історія, яку роздувають навколо дочки Юлії Тимошенко", - відзначила депутат.

"Погоджуюся: Юлія Володимирівна - жорсткий політик, і політична боротьба сувора для нас всіх. Ми повинні витримувати багато бруду, який виливають на нас, використовуючи таке явище, як "журналістське кіллерство". Але боротися з політиком, використовуючи провокації проти дітей - це не по-людськи, і такі методи ніколи не принесуть успіх інспіраторам скандалу, або тим, хто за цими інспіраторами стоїть", - сказала Герман.

Вона нагадала, що з Тимошенко не дружить, але знає її давно. "Вона ніколи не дозволяла собі мстити комусь, використовуючи дітей", - відзначила Герман.

За словами "регіоналки", колись давно намагалися отримати над нею контроль як над журналісткою засобом провокації проти її дітей.

"Юлія Тимошенко захистила мене. І я цього ніколи не забуду. Тому сьогодні вважаю своїм моральним обов"язком сказати: "Геть руки від дітей Юлії Тимошенко! Геть брудні методи з політичної боротьби!" - говориться у заяві Герман.

Главред.

Зараз ви читаєте новину «Герман згадала, як Тимошенко захистила її від провокацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі