понеділок, 29 вересня 2008 12:25

Герман вважає за доцільне продовження Договору про дружбу з Росією

Герман вважає за доцільне продовження Договору про дружбу з Росією
У Партії регіонів вважають за доцільне продовження Великого договору про дружбу, співпрацю і стратегічне партнерство між Росією і Україною від 1997 року, заявляє заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман.

"Я думаю, що нам треба зробити все для того, щоб цей договір був продовжений. Я думаю, що сьогодні замість заокеанських поїздок ми повинні їхати до Москви, а москвичі повинні їхати до нас. І ми повинні зробити все, щоб зберегти наші дружні і партнерські як стратегічних партнерів відносини, - сказала вона.

За її словами, цей договір необхідно не тільки пролонгувати, але також укріпити і розширити.

"Це - основне завдання на ці дні", - сказала Герман.

1 жовтня 2008 року закінчується термін, коли обидві сторони можуть поінформувати одна одну про свій намір не продовжувати дію Великого договору про дружбу, співпрацю і стратегічне партнерство між Росією і Україною від 1997 року. За відсутності заяв про вихід договір автоматично пролонгується на 10 років, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Герман вважає за доцільне продовження Договору про дружбу з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі