понеділок, 21 травня 2007 11:58

Герман: Ющенко і Янукович домовилися про дату дострокових виборів

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман передбачає, що президент Віктор Ющенко та прем"єр Віктор Янукович вже домовилися про дату проведення дострокових парламентських виборів.

"Я думаю, вони вже домовилися. Я думаю, вони обидва знають, коли відбудуться ці вибори", - сказала вона в інтерв"ю Бі-Бі-Сі.

На запитання, чи знає вона про цю дату, Герман відповіла: "Може, і я знаю". "На все свій час, давайте поговоримо про це наступного тижня", - додала вона.

За словами депутата, Верховна Рада призначить вибори, коли опозиція повернеться в зал і будуть прийняті всі ті закони, які необхідні для проведення дострокових виборів.

"Ми проведемо восени, якщо вони ще комусь будуть потрібні, дотермінові парламентські вибори і почнемо все по колу. Ось тоді все й закінчиться", - додала вона.

Герман переконана, що "до осені люди твердо переконаються, що уряд Януковича - це їхній уряд, і що він працює дуже добре, і опозиція не буде мати шансів вийти з добрими результатами на цих виборах".

Коментуючи заяву президента про те, що вибори будуть проведені не в жовтні, депутат сказала: "Неприйнятне в жовтні - то, може, буде прийнятне у листопаді чи кінці вересня".

"Ми можемо зрозуміти опозицію і президента, які наполягають на проведенні в липні виборів. За даними імміграційних служб, 70% дорослого населення із Західної України, а це електорат опозиції, в цей час перебуває на заробітках за кордоном", - зазначила Герман.

"У той час, як їхні українські паспорти - тут і голосують. І влітку є великі можливості для фальсифікації цих виборів. Саме тому опозиція так зацікавлена, щоб вибори відбулися влітку", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман: Ющенко і Янукович домовилися про дату дострокових виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі