субота, 29 грудня 2012 10:34

Герман у радіоефірі запитали про зв'язки з КДБ і справжнє ім'я, у відповідь вона грозиться судом

Герман у радіоефірі запитали про зв'язки з КДБ і справжнє ім'я, у відповідь вона грозиться судом
"Регіоналці" Ганні Герман (чи то Галині Стеців) не сподобалося незручне запитання радіослухача. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман пообіцяла подати до суду на одного з радіослухачів за запитання про її співпрацю з КДБ.

Як повідомляє сайт ТВі, під час інтерактивного спілкування у прямому ефірі радіо "Ера FM" один із додзвонювачів запитав Герман про її співпрацю з КДБ у якості негласного співробітника з агентурним псевдо "Тереза". Слухач також запитав, яке справжнє ім'я Ганни Герман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковичу не з руки працювати з бурхливою Герман, він воліє мати справу з тихим Кулиняком - експерт

Замість відповіді Герман пообіцяла з'ясувати особу додзвонювача і подати на нього до суду, оскільки вважає оприлюднену в ефірі інформацію бездоказовою і такою, що паплюжить її гідність.

Як відомо, під час навчання у Львівському державному університеті Ганна Герман за документами проходила як Стеців Галина Миколаївна. За інформацією ЗМІ, після одруження із журналістом Сергієм Германом вона змінила не лише прізвище, а й ім'я, і стала не Галиною, а Ганною Герман.

Зараз ви читаєте новину «Герман у радіоефірі запитали про зв'язки з КДБ і справжнє ім'я, у відповідь вона грозиться судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

204

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі