середа, 09 липня 2008 13:31

Герман щороку літає до Парижу

Герман щороку літає до Парижу
Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман любить їздити в рідне село і Париж. Про це вона розповіла в інтерв"ю журналістам.

Герман відзначила, що у неї склалася традиція - щороку бувати в рідному селі і в Парижі.

"Я вже була три дні в Парижі. Щороку я туди літаю, в своє рідне село і до Парижа, на три дні і туди, і туди", - сказала вона.

Герман призналася, що ці місця вона обов"язково відвідує щороку. У поточному році поїздка відбулася в день Конституції.

"Коли був День Конституції, і коли я вранці в суботу прокинулася, я зрозуміла, що я вже більше не можу. Я поїхала в аеропорт в чому стояла, купила квиток і три дні ходила по Парижу. Стерла в кров ноги, але була в Луврі, дивилася знову на Венеру - вона зовсім не худа. І це мене втішило", - заявила Герман.

Вона призналася, що ще не вирішила, як відпочиватиме цього літа. За її словами, після того, як вона відвідала Париж і рідне село - це вже не важливо. "Тепер це вже не має значення - шість своїх днів я вже використала", - відзначила народний депутат. Вона припустила, що, можливо, поїде в Карпати.

Також Герман повідомила журналістам, що вона відмовилася від всіх пільг, які пропонувалися їй як народному депутатові.

"У Верховній Раді роздавали всім народним депутатам стандартні заяви про відпустку на 45 днів, соціальну допомогу у розмірі декількох зарплат і так далі. Я замість підпису поставила фразу, що я відмовляюся від всіх пільг", - сказала вона.

Герман відзначила, що не знає, чи всі члени фракції Партії регіонів вчинили так само, але запевнила, що декілька її колег теж відмовилися від запропонованих пільг, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Герман щороку літає до Парижу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі