пʼятниця, 15 квітня 2011 16:23

Герман розповіла українській інтелігенції про дружнього Януковича

Герман розповіла українській інтелігенції про дружнього Януковича

У своїй діяльності українська інтелігенція завжди може розраховувати на підтримку та допомогу глави держави Віктора Януковича.

Про це під час круглого столу української інтелігенції "Куди йде Україна", що відбувся сьогодні в Києві, заявила радник президента Ганна Герман.

Як повідомила прес-служба Януковича, обговорити шляхи розвитку нашої держави, її проблеми та очікування суспільства зібралися в столичному Будинку вчителя політики, науковці, літератори, митці, релігійні та громадські діячі.

"Президент переконаний, що ми разом будемо вірити в Україну та її щасливе майбутнє – і спільно будуватимемо це  майбутнє, - сказала під час заходу Герман. – Сподіваюся, що ці слова знайдуть у вас розуміння і підтримку".

"Президент розділяє ваші турботи і ваше бачення України як сильної, незалежної і демократичної держави", - запевнила радник президента.

Слід зазначити, що керівником форуму інтелігенції є поет Іван Драч.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла українській інтелігенції про дружнього Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі