середа, 10 лютого 2010 13:58

Герман радить Тимошенко вибачитися і знає для чого їй передишка

Герман радить Тимошенко вибачитися і знає для чого їй передишка
У Партії регіонів вважають, що зустріч Віктора Януковича та Юлії Тимошенко може відбутися лише в разі публічних вибачень останньої.

Про це заявила у середу член фракції Партії регіонів Ганна Герман, відповідаючи на запитання журналістів.

"Моя думка: це може статися лише після публічних вибачень Юлії Тимошенко за все, що вона наговорила", - сказала "регіоналка".

"Вона (Тимошенко) повинна вийти і перед камерами сказати: "Я говорила неправду, я звинувачувала, не маючи на те підстав, я вела себе не так, як диктують норми суспільної моралі і як диктує сумління", - заявила Герман.

"Вона повинна вийти і сказати: "Я говорила неправду... "

У свою чергу, "регіонал" Борис Колесніков сказав, що у штабі Януковича, на відміну від БЮТу, "не існує відділу чорного піару".

"Я пишаюся тим, що Віктор Янукович не сказав жодного слова, жодної особистої образи він Тимошенко не завдав.

Усі розмови він вів лише про недоліки у роботі уряду. Хоча з того боку ми не почули жодної об"єктивної оцінки", - заявив Колесніков.

Також у ПР вважають, що прем"єр Юлія Тимошенко оскаржує результати виборів, щоб "замісти сліди своїх розкрадань".

"Тимошенко дуже добре усвідомлює, що вона не виграє суди, і на завершення вона буде змушена визнати результати виборів. Але ці два тижні їй потрібні для того, щоб замести сліди своїх розкрадань", - сказала вона.

"Ми знаємо, як багато коштів пішло на її виборчу кампанію. І зараз вона намагається обрізати ці ганебні хвости і саме для цього їй потрібна ця передишка", - додала Герман.

Вона висловила подив, що Тимошенко, яка завжди відкрито спілкувалася з пресою, тепер уникає розмов з журналістами.

"Вона повинна вийти і чесно повідомити про свою позицію", - зазначила Герман.

У свою чергу інший регіонал Борис Колесніков повідомив, що на даний момент по всій території України відбулися вже судові процеси по 17 позовах БЮТ.

За його словами, в усіх цих випадках суди винесли рішення на користь Партії регіонів.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Герман радить Тимошенко вибачитися і знає для чого їй передишка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі