вівторок, 26 лютого 2008 14:27

Герман: "Ми підемо на вибори і виграємо"

"Регіони" виграють дострокові парламентські вибори, якщо такі відбудуться, упевнена замглави фракції "регіоналоі" Ганна Герман. Вона також говорить про переформатування коаліції.

За словами Герман, основні узгодження і домовленості між політиками є. "Ми знаходимо партнерів, які розуміють, що потрібно знайти компроміс і що Верховна Рада повинна працювати. І ми сподіваємося на наших партнерів, і я упевнена, що вже у вівторок Верховна Рада почне працювати, - стверджує вона в інтерв"ю АМІ "Новості-Україна". - Ситуація сьогодні така, що ще може мати перспективу стабілізуватися".

Також, за словами Герман, Партія регіонів ніколи не була зацікавлені в дострокових виборах. "Ми і зараз проти них, але це не означає, що ми до них не готові. Якщо їх не можна буде уникнути, то ми підемо на них і виграємо", - висловила упевненість депутат.

"Коаліція не діє і це основна причина того, чому парламент так довго не працює. Адже якби коаліція реально існувала б, вона пішла б на компроміс. А коаліція не йшла на компроміс тільки тому, що вона боялася розблокування парламенту, тому що того дня фактично виявилося б, що її немає, - також відзначила "регіоналка", пише АМІ "Новості-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Герман: "Ми підемо на вибори і виграємо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі