середа, 24 грудня 2008 13:50

Герман пропонує Тимошенко йти підмітати вулиці

Герман пропонує Тимошенко йти підмітати вулиці
Депутат Ганна Герман пропонує урядовцям іти самим підмітати вулиці.

Про це вона заявила в ході розгляду урядового законопроекту "Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення впливу світової фінансової кризи на сферу зайнятості населення".

Цим законопроектом передбачалося запровадження обов"язкових суспільно-корисних робіт в рамках боротьби з безробіттям.

"Я розумію, що Кабінет міністрів незабаром втратить роботу, їх було б добре послати на громадські роботи, але вони на роботи не підуть, бо мають добре захищений бізнес", - заявила Герман.

"Натомість на громадські роботи пропонують послати сотні тисяч вчителів, лікарів, наукових працівників, які через них втратили роботу. Я вважаю, що це злочинна пропозиція. Ці люди втратили роботу через популістські дії уряду, їх треба страховими методами захищати від втрати роботи, а їм пропонують вулиці підмітати", - обурилась депутат.

"Хай Кабінет міністрів сам іде вулиці підмітати, бо на Майдані вони обіцяли, що буде 5 мільйонів робочих місць, а на березень вже прогнозують кілька мільйонів безробітних", - заявила Герман, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Герман пропонує Тимошенко йти підмітати вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі