вівторок, 08 червня 2010 11:31

Герман порадиться з Януковичем про "5 канал"

Герман порадиться з Януковичем про "5 канал"

Заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман порадиться з Віктором Януковичем щодо проблеми, яка виникла на "5 каналі".

"Офіційно до мене не зверталися, я ще не бачила цього листа, але знаю про цю проблему. Я знаю цю їх тривогу і думаю, що це якесь, напевно, непорозуміння, і я не вірю, що хтось може забрати в "5 каналу" частоти.

Думаю, приїде Президент, і ми порадимося. Я поки що не бачила цього листа", - цитує IMK слова Герман.

При цьому вона відзначила, що не вважає правдою можливість того, що хтось хоче забрати частоти у телеканалу.

"Якщо у "5 каналу" все законно і все нормально, то не думаю, що хтось щось таке робитиме. Я краєм вуха чула про цю проблему, неофіційним шляхом. Тому треба з'ясувати, що там таке, що за цим стоїть і чи дійсно мають місце якісь порушення і несправедливість відносно "5 каналу". Тоді і говоритимемо".

Нагадаємо, редакційна рада "5 каналу" оприлюднила відкритий лист до Президента Віктора Януковича, в якому звинуватив Хорошковського, як власника медіа-холдингу U.a. InterMediaGroup, у спробі знищити "5 канал" через можливу відміну судом рішення конкурсу на виділення частот Нацрадою з питань телебачення від 27 січня 2010 року.

У свою чергу глава СБУ Хорошковський назвав всі звинувачення в свою адресу "потоком брехні", відзначивши, що рішення проблеми, яку зачепив "5 канал", знаходиться на розгляді в судових органах.

Зараз ви читаєте новину «Герман порадиться з Януковичем про "5 канал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі