пʼятниця, 09 листопада 2007 14:49

Герман пообіцяла не влаштовувати скандалів в Раді

Партія регіонів у понеділок, 12 листопада, має намір взяти участь у засіданні підготовчої групи з проведення першої сесії Верховної Ради VI скликання.

Про це сьогодні під час круглого столу повідомила член Партії регіонів Ганна Герман.

Вона зазначила, що сьогодні о 15.00 відбудеться засідання членів Партії регіонів, які входять до складу підготовчої групи.

За словами Герман, учасники засідання обговорюватимуть питання участі Партії регіонів у засіданні підготовчої групи, а також питання реєстрації Центральною виборчою комісією кандидатів у народні депутати від Партії регіонів.

Крім того, за словами Герман, на засіданні обговорюватимуться питання, які Партія регіонів планує винести на першочергове обговорення ВР, зокрема, відміни пільг для депутатів і соціальних обіцянок Партії регіонів.

При цьому Герман запевнила, що Партія регіонів у новообраному парламенті "працюватиме конструктивно і спокійно".

"Я вас запевняю, що не буде жодних скандалів, ми зареєструємося і отримаємо депутатські мандати", - сказала вона.

Водночас, за словами Герман, Партія регіонів не допустить жодного "пакетного" голосування законопроектів. "Ми будемо всіма законними методами боротися за те, щоб Регламент Верховної Ради виконувався", - сказала вона.

6, 7 і 8 листопада засідання групи з підготовки і організації першого засідання ВР VI скликання не відбулися у зв`язку з відсутністю представників від Партії регіонів, Блоку Литвина і КПУ.

Зокрема, Партія регіонів пропонує перенести засідання групи з організації першого засідання ВР на після завершення процедури реєстрації народних депутатів.

Всього до підготовчої групи входять 30 осіб від політичних сил, що пройшли у ВР. Для кворуму необхідно, щоб на засіданні були присутні 16 чоловік.

На понеділок, 12 листопада, знову заплановано засідання підготовчої групи з проведення першої сесії Верховної Ради VI скликання, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Герман пообіцяла не влаштовувати скандалів в Раді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі