пʼятниця, 12 вересня 2008 10:09

Герасим"юк про відхід Вакарчука: "Прапор йому в руки!"

Соратники по демократичному табору досить неоднозначно оцінили новину про відхід з парламенту "нашоукраїнця"Святослава Вакарчука.

Дізнавшись про складання паном Вакарчуком депутатських повноважень, його колега за фракцією Ольга Герасим"юк дуже здивувалася. "Я думаю, що Святославові слід нагадати його пісню "Я не здамся без бою", - сказала вона.- Цікаво, чи буде він її тепер співати чи ні. Мені, наприклад, і в голову не приходила думка про те, що я зараз повинна піти з парламенту. Хоча якщо йому вдасться активно займатися громадською діяльністю і щось робити для громадян, то прапор йому в руки".

Безпосередньо коментувати свій відхід з Ради Святослав Вакарчук відмовився.

Нагадаємо, в своїй заяві причиною складання депутатських повноважень співак назвав "постійні міжпартійні і внутрішньопартійні суперечки, якими проникаються ті, хто повинен вести Україну, як сучасну державу вперед, і які деморалізували суспільство усередині країни і підривають її авторитет ззовні".

Місце, що тепер звільнилося, повинен зайняти N80 у виборчому списку НУНС Олександр Бобильов, начальник обласного УМВС в Дніпропетровській області, представник "Народної самооборони".

Комерсант-Україна

Зараз ви читаєте новину «Герасим"юк про відхід Вакарчука: "Прапор йому в руки!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі