четвер, 18 вересня 2008 09:10

Герасим"юк обурилася поведінкою Тимошенко і назвала її "кремлівським рупором"

Звинувативши Президента України в погіршенні відносин з Російською Федерацією, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко засвідчила, що прокремлівська більшість в Україні почала діяти в режимі виконання щоденних вказівок Москви.

Про це заявила народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) Ольга Герасим"юк.

"У своїх заявах лідер БЮТ скотилася до рівня кремлівського рупора", - відзначила політик. Її слова процитували в прес-службі блоку НУНС.

Депутат нагадала, що "такі ж заяви озвучував і головний комуніст Симоненко", додавши, що, "на жаль, ця промосковська освіта не обмежується лише заявами".

"Відмова висловити чітку заяву щодо російської агресії проти Грузії, схвалення низки антидержавницьких законів, послідовні атаки на Президента як гаранта національної державності свідчать: почалася цілеспрямована атака на інституційну основу української державності", - підкреслила Герасим"юк.

Нагадаємо, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко поклала відповідальність за обмеження українського експорту до Росії на Президента України Віктора Ющенка, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Герасим"юк обурилася поведінкою Тимошенко і назвала її "кремлівським рупором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі