середа, 09 липня 2008 16:41

Геращенко пообіцяла, що не голосуватиме за відставку Тимошенко

Депутат фракції "НУ-НС" Ірина Геращенко заперечує інформацію газети "Сегодня", яка назвала її та ще низку депутатів "НУ-НС" в числі тих, хто нібито може проголосувати за відставку уряду Юлії Тимошенко.

"Газета, яка відома своїми симпатіями до Партії регіонів, видає бажане за дійсне", - заявила вона у коментарі "Українській правді".

"Я не знаю, якими джерелами користувалось це видання, але цей віртуальний підрахунок не відповідає дійсності і є радше фантазією, ніж правдою. Принаймні, щодо мене, (Олександра) Третякова та інших моїх соратників", - запевнила Геращенко.

"Ми представляємо у парламенті виключно позиції "Нашої України"..., відстоюємо позицію президента і нашої політичної сили, підтримуємо уряд", - зазначила вона.

"Інша річ, що є дискусійні питання, як от бюджет, але ми готові їх обговорювати у парламенті. Я думаю, це значно важливіше для суспільства, ніж підрахунок віртуальних голосів", - наголосила Геращенко.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Геращенко пообіцяла, що не голосуватиме за відставку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі