пʼятниця, 13 вересня 2019 12:39

Геращенко не відсторонять від роботи в Раді

Геращенко не відсторонять від роботи в Раді
Арахамія каже, що слова Геращенко не можна було лишити просто так. Адже вони викликали обурення у фракції. ФОТО: Facebook-сторінка Ірини Геращенко

Депутатку від "Європейської солідарності" Ірину Геращенко не відсторонять від п'яти пленарних засідань парламенту, як рекомендував Регламентний комітет раніше.

Про це розповів голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія, передає LIGA.net.

"Ми розглянули на комітеті й ухвалили рішення, але до зали, я думаю, зараз недоречно виносити. У нас багато важливіших справ", — сказав він.

Ну думку Арахамії, слова Геращенко про "зелених чоловічків" на адресу депутатів "Слуги народу" не можна було лишити поза увагою, оскільки вони викликали обурення всередині фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги"-кнопкодави порушують Конституцію, а карають Геращенко: у фракції Вакарчука зробили заяву

12 вересня Регламентний комітет Верховної Ради рекомендував відсторонити народного депутата з фракції "Європейська солідарність" Ірину Геращенко від участі у наступних п'яти пленарних засіданнях парламенту.

10 вересня Геращенко під час свого виступу назвала "Слуг народу" "зеленими чоловічками". Так президент РФ Володимир Путін називав російських військових окупантів у Криму.

Після цього Геращенко вимкнули мікрофон, а спікер Дмитро Разумков заявив про неприпустимість подібних порівнянь. Нардепи від ЄС заблокували трибуну, а сама Геращенко попросила Разумкова "заспокоїти свій югенд".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко не відсторонять від роботи в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі