вівторок, 22 березня 2011 14:42

Генпрокуратура обіцяє випустити на волю чиновників Тимошенко

Генпрокуратура обіцяє випустити на волю чиновників Тимошенко

Генеральна прокуратура Україна має намір сприяти звільненню з-під варти екс-чиновників уряду Юлії Тимошенко, які завершили ознайомлення з матеріалами кримінальних справ.

Про це на прес-конференції заявив заступник генпрокурора Ренат Кузьмін.

"Прийнято рішення сьогодні у справах, які закінчені, переглянути необхідність утримання під вартою і звільнити з-під варти осіб, які закінчили знайомитися з матеріалами кримінальних справ", - сказав він.

Заступник Пшонки нагадав, що таке рішення вже було прийнято за екс-першому заступнику міністра юстиції України Євгену Корнійчуку і таке рішення буде прийнято по екс-міністрові охорони навколишнього природного середовища Георгію Філіпчуку.

"Такі ж рішення будуть прийняті і по іншим заарештованим, які закінчили ознайомлення з матеріалами кримінальних справ і необхідність їх утримання під вартою відпала", - підкреслив перший заступник генпрокурора.

На питання журналістів, чи буде відповідне рішення щодо звільнення з-під варти екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка, Ренат Кузьмін заявив, що "Юрій Луценко з матеріалами справи ще не ознайомився".

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура обіцяє випустити на волю чиновників Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі