середа, 11 травня 2011 13:35

Генпрокуратура не знайшла нічого у діях Тимошенко?

Генпрокуратура не знайшла нічого у діях Тимошенко?

Захисник Сергій Власенко буде добиватися перерви у судовому засіданні по скарзі Тимошенко.

"Я мав тільки 5 годин для того, щоб ознайомитися з чотирма томами справи. Це 1146 сторінок. За 18 тисяч хвилин їх треба було прочитати. Це приблизно 16 секунд на сторінку",-підкреслив "бютівець".

"Навіть такий швидкий аналіз дозволив зробити беззаперечний висновок. У справі є докази того, що вона є неюридичною точно. Порушувалися процедурні норми при відкритті справи. Були суттєві внутрішні порушення. Є непоодинокі відповіді Генпрокуратури про те, що в діях Тимошенко нічого немає однак через півроку та ж Генпрокуратура вирішує порушувати справу. Це все свідчить про одне-єдине, що нема нічого в цій справі", - додав він у коментарі кореспонденту Gazeta.ua у перерві засідання Печерського райсуду.

При цьому Власенко не уточнив, які порушення він знайшов у справі, додавши, що розповість про це під час суду.

Депутат також заявив, що завдяки зусиллям захисників Тимошенко судовий процес з питання розгляду її скарги став публічним.

"На початку одна камера, потім зайшли близько десяти. Ми й далі будемо вимагати, заявляти клопотання, будемо використовувати усі законні засоби для того, щоб відстоювати законні права. В даному разі законне право Тимошенко на гласний суд", - підкреслив парламентар.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не знайшла нічого у діях Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі