четвер, 29 травня 2008 11:32

Генпрокуратура не порушувала справи проти Портнова

Кримінальної справи, яка стосується народного депутата від фракції БЮТ Андрія Портнова, за вказаними кримінальними фактами – не було і обвинувачення йому не пред"являлись. Таку заяву зробив заступник генерального прокурору Віктор Кудрявцев, передає прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Таким чином неможливо говорити про наявну кримінальну справу відносно Портнова", - зазначив Кудрявцев.

За словами прес-служби БЮТ, останнім часом в інформаційному просторі почали з"являтись матеріали про те, що на Портнова Генпрокуратурою відкрито кримінальну справу у зв"язку зі звинуваченням у погрозах.

Сайт БЮТ звернувся до заступника генпрокурора Кудрявцева з проханням підтвердити, або спростувати інформацію про відкриття кримінальної справи проти Портнова.

Як повідомив заступник генпрокурора, дійсно, орієнтовно 3 роки тому за заявою громадянки України Генпрокуратурою та прокурором Голосіївського району міста Києва була порушена кримінальна справа. Портнов звернувся до суду і суд виніс рішення про скасування постанов щодо порушення кримінальної справи.

"Постанова про порушення кримінальної справи була визнана такою, що не відповідає нормам закону, оскільки не було приводів і підстав для порушення кримінальної справи відносно Портнова. Генпрокуратура перевірила рішення суду і визнала: за заявою громадянки відсутній склад злочину" - наголосив Кудрявцев, пише РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не порушувала справи проти Портнова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі