понеділок, 07 лютого 2011 09:29

Генпрокуратура не має жодних претензій до голови Верховного суду

Генпрокуратура не має жодних претензій до голови Верховного суду

Генеральна прокуратура України не має жодних претензій до голови Верховного Суду України Василя Онопенка.

Як повідомляє прес-служба відомства, він не є "обвинуваченим чи підозрюваним у жодній з кримінальних справ, що перебувають у провадженні Генеральної прокуратури України".

У відомстві також спростували повідомлення, що проводили обшук у будинку Василя Онопенка у зв'язку з порушеною кримінальною справою проти його дочки та її колишнього чоловіка, зазначивши, що за даними БТІ цей будинок ні за ким не зареєстровано.

"Оскільки під час проведення дослідчої перевірки та досудового слідства особи, підозрювані у вчинені злочину, ухилялися від правоохоронних органів та їх місце перебування не було встановлено, слідчими на підставі мотивованих постанов Печерського районного суду м. Києва, проведено обшуки в місцях їх можливого знаходження в належних їм п'яти жилих приміщеннях, у тому числі в приватному будинку в м. Києві, де за наявною інформацією перебувала Ірина Онопенко", - зазначається у повідомлені.

Раніше повідомлялося, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти дочки голови Верховного суду Ірини Онопенко та її чоловіка. Їх звинувачують у шахрайстві.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура не має жодних претензій до голови Верховного суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі