четвер, 25 жовтня 2007 09:20

Гелетей знає, якими напоями отруївся Цушко

Гелетей знає, якими напоями отруївся Цушко
Міністр внутрішніх справ Василь Цушко досі перебуває на лікарняному.

Про це він заявив в інтерв"ю 5 каналу.

"Я на лікуванні, на лікарняному, в Україні", - сказав він.

Цушко також повідомив, що час від часу їздить на лікування за кордон.

Щодо його відставки, то міністр зауважив, що це питання зможе вирішити лише Верховна Рада.

На питання щодо порушених проти нього кримінальних справ Цушко сказав, що дав пояснення письмові і якщо потрібно дасть іще раз.

Водночас голова управління держохорони Валерій Гелетей повідомив, що УДО в апеляційному суду оскаржує рішення Печерського суду щодо закриття справ проти Цушка.

"Безумовно, він повинен нести відповідальність, всі повинні бути рівні перед законом, і розслідувати цю справу немає складнощів", - зазначив Гелетей в ефірі каналу.

Він також не виключив, що заява Цушка про отруєння була зроблена, щоб уникнути відповідальності за перевищення службових повноважень під час подій у Генпрокуратурі в травні 2007 року.

"Можливо так воно і є... В мене є багато інформації після вжиття яких напоїв він потрапив у госпіталь", - додав керівник УДО.

Водночас адвокат Цушка Андрій Федур не сумнівається, що його підзахисний вчинив правильно, зробивши заяву про можливе отруєння, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Гелетей знає, якими напоями отруївся Цушко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі