середа, 05 квітня 2017 18:26

Газові монополісти атакують депутатів Радикальної партії через їхню позицію - експерт

Газові монополісти атакують депутатів Радикальної партії через їхню позицію - експерт
Газові монополісти атакують депутатів "Радикальної партії" через їх позицію. Фото: znaj.ua

Так прокоментував скандальний флеш-моб під парламентом політолог Володимир Цибулько, додавши, що блокування парламентської трибуни та сесії місцевих рад, організовані фракцією Олега Ляшка, всерйоз злякали газових олігархів. Схеми, які приносили мільярдні надприбутки, можуть бути знищенні. Тому монополісти намагаються дискредитувати політиків, організовуючи сумнівні акції у стін Верховної ради.

"Протести депутатів та громадян проти абонплати за газ можуть не лише допоможуть скасувати рішення про запровадження такої плати. Наслідком може стати відсторонення від монопольного становища групи Фірташа. Про це вже є і заява Нафтогазу, і рішення низки органів місцевого самоврядування. Реакцію газових олігархів ми бачимо вже сьогодні - піар-атаки на фракцію Ляшка та окремих депутатів. Сьогодні прийшли проплачені артисти проти Сергія Рибалки, завтра можна очікувати якихось викидів про інших обранців. Винятково з метою демотивувати їх боротьбу та ускладнити життя" - вважає експерт, повідомляє znaj.ua.

"Олігархи, які вибудували свої потоки в часи Кучми та Януковича, просто так не захочуть віддати в державний бюджет мільярди доларів, тому пручатимуться до останнього. Залучаючи такі інструменти, як медіа-атаки, погрози та намагання підкупити. Адже більш, ніж зрозуміло, що від шалених газових статків просто так не відмовляються" - підкреслює Цибулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запобіжником здирницької абонплати за газ стане новий закон про НКРЕ - Леонід Ємець

"Але в країни є сьогодні унікальний шанс побороти газову монополію Фірташа, враховуючи послаблення його позицій через суди в Австрії, Іспанії та пильний інтерес зі сторони правоохоронних органів США. Тому дуже важливо, щоб населення не піддавалось на дрібні провокації та не розділяло моноліт тих, хто бореться проти газової мафії. А дало вотум довіри на доведення справи до кінця. Адже від знищення газових монополій виграють усі громадяни і в плані справедливості ціни, і в плані якості послуг", - додав політолог.

Cьогодні фракція Радикальної партії взяла участь у засіданні Кабінету міністрів, де висловила свою позицію щодо неприпустимості абонентської плати та підвищення цін на газ для населення.

Зараз ви читаєте новину «Газові монополісти атакують депутатів Радикальної партії через їхню позицію - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі